Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€

Qui som?

Edicions del Bullent som una de les editorials del País Valencià de més llarga trajectòria.

 

Pensem que la cultura és vital per al desenvolupament de la societat i editem els llibres en conseqüència i procurem que la gent els conega un cop els hem editat.

 

No es fa cultura sense gent creativa. Hem inclòs en aquesta web un llistat dels autors/es dels llibres que hem publicat. Alguns començaren publicant amb nosaltres i ara ja tenen un reconeixement social, altres el tindran i tots tenen el nostre reconeixement i admiració.

 

Convoquem el Premi Enric Valor de narrativa juvenil (que començà el 1980) amb l'ajuntament de Picanya i el Premi Bernat Capó de difusió de la Cultura popular amb el Museu Valencià d'Etnologia i en publiquem altres, com el Premi Soler i Estruch de narrativa curta.

 

Comencem a publicar el 1983 amb vocació d'abastir els valencians de  llibres en la seua llengua. Ara comptem amb col·leccions de narrativa per als més menuts i per als més grans, i també d'assaig i de suport a l'ensenyament.

 

Vosl publicar amb nosaltres? Hem creat aquest formulari perquè tingueu una forma més directa i ordenada de fer-nos arribar les vostres obres. https://www.bullent.net/originals

 

També publiquem en castellà sota el segell Abisal.

 

Som membres de l'Associació d'editors del País Valencià i de l'Associació d'Editors en llengua Catalana.

 

Vídeo d'Escriptors TV on Núria Sendra, l'editora, presenta breument l'editorial.