Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€

Premis

Bases del Premi Enric Valor de narrativa juvenil

16-10-20Premi Enric Valor

L'Ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent han convocat el 41é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. Aquestes són les bases:

 

 

 

  1. Els originals que opten al Premi Enric Valor de narrativa juvenil han de ser inèdits i escrits en valencià, adreçats a persones lectores majors de 12 anys. Es presentaran mecanografiats a doble espai i per una sola cara i hauran de tenir una extensió entre els 70 i els 150 fulls Din-A4 amb un tipus de lletra de grandària 12.

  2. Les obres hauran de ser presentades per quintuplicat i, en un sobre a banda, s'hi farà constar el nom, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de l'autor/a.També es poden presentar mitjançant un correu electrònic a la següent adreça premivalor@bullent.net. En aquest correu electrònic hi haurà d'haver adjunts dos arxius en format word. Un correspondrà a l'obra, i l'altre a les dades de l'autor/a.Si aquesta persona desitja que l'obra siga feta pública amb pseudònim, haurà d'indicar-ho.

  3. La presentació d'una obra comporta que l'autor no en té compromesos els drets d'edició.

  4. Les obres aspirants hauran de trametre's certificades abans del 16 d'octubre de 2021 a EDICIONS DEL BULLENT, carrer de la Taronja 16, 46210, Picanya (l'Horta Sud) o al correu electrònic esmentat.

  5. L'import del premi és de 6.000 euros en concepte d'acompte de drets d'autor, després de la signatura del contracte d'edició corresponent, a més d'un esplèndid gravat de Rafael Armengol.

  6. Formaran el jurat Mireia Ferrando, Isabel Pedrós, Pilar Puchades, Núria Sendra i Ester Vizcarra.

  7. El premi podrà, a parer del jurat, deixar de ser adjudicat, però no podrà fraccionar-se.

  8. EDICIONS DEL BULLENT tindrà una opció preferent, durant el termini d’un mes, per a decidir la publicació de les obres no guardonades. Podran recollir-se, a partir de quinze dies de l’adjudicació, durant el termini de tres mesos. Després, seran reciclades.

  9. L'adjudicació del premi es farà al mes de gener de 2022.10. La presentació dels originals comporta l'acceptació íntegra d'aquestes bases i dels drets i les obligacions que se'n deriven.

Si tens cap dubte, consulta el següent enllaç: http://bullent.blogspot.com.es/2014/08/10-questions-sobre-premis-literaris.html

Telefoneu al 961 590 883 o per e-mail a info (@) bullent.net per a més informació.

 

Darrers guanyadors:

 

Notícies relacionades