Cercador

Esplai

49. Perduts a l'altre món+12
 

Autor/a: Melgar-Foraster, Shaudin
Il·lustració:

Es van girar cap al bosc a l'altra banda de la planada: el bosc estava en flames. I de sobte van sortir d'entre els arbres, com espectres, els genets rocdurians.

A Perduts a l'altre món, l'Anna i els seus companys es trobaran a l'altre món sense cap possibilitat de poder retornar al seu. I a en Tam l'espera un llarg i arriscat viatge. Tots plegats hauran de ser prou valents per fer front a les adversitats que els surten a l'encontre. No els mancaran amics, però els perills els esperaran a cada pàgina: pirates, tempestes paoroses i l'amenaça del temible Senyor de Rocdur.

Núm. de pàgines: 352
ISBN: 849904087X
Núm. EAN: 9788499040875


Comentaris rebuts
1 |  Quico Romeu | jueves, 06 de junio de 2013
Evidentment, després de llegir "Més enllà del somni" en volia més. Volia retrobar-me amb els personatges de ficció, en tants moments més reals que la propia realitat. Però desseguida em vaig adonar de la diferència. Si bé el primer llibre t'amarava poc a poc dels temes que exposava, "Perduts a l'altre món" et colpeix des del primer paràgraf amb una acció al límit realment dolorosa i esfereïdora. Quasi al contrari que en l'anterior novel•la, en aquesta l'acció, la lluita, la mort, la malastrugança, prenen el protagonisme des dels primers fulls. Res no s'ha obtingut només amb descobrir i compartir, sembla que ens digui l'autora; cal també l'esforç, la lluita, la lleialtat, l'esperit de superació per aconseguir dominar situacions que se'ns giren constantment en contra. En qualsevol cas, i a l'espera d'una tercera novel•la que s'intueix, sembla que el missatge final sigui el de què no res no està perdut i que sempre hi ha lloc per una escletxa d'esperança malgrat tots els indicadors en contra. Aquesta segona part, al contrari de la lluminositat de la primera, és fosca, dura, quasi negre en alguns moments, tot i que sap conduïr molt bé a qui la llegeixi cap a un final on ja es comencen a bastir els primers passos cap a una llum que no es sap ben bé si serà la d'una nova albada plàcida i restablidora, o la llum tètrica d'un llamp enmig de la tempesta.
Alguns llibres de l'autor/a:
Els que han comprat aquest llibre s'han interessat per: