Cercador

Recursos

7. Curs Pràctic de Valencià. Grau Elemental+18
21,20Ç No disponible
á

Autor/a: Mas Estela, Josep Vicent
IlĚlustraciˇ:

El Curs pràctic de Valencià. Grau Elemental (Bàsic II) va dirigit a les persones que volen aprendre valencià de forma pràctica, sobretot si volen obtindre el Certificat de Grau Elemental de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) o obtenir el Graduat en Educació Secundària de FBPA.
El llibre s’ha elaborat a partir de les programacions actuals dels dos organismes esmentats anteriorment: el Nou Programa de la JQCV i el nou Currículum de la FPBA de la Comunitat Valenciana.
Amb el llibre pretenem que es troben còmodes tant les persones que assisteixen a cursos guiats per professors com les persones que aprendran de forma autodidàctica. I també que el puguen aprofitar els qui vullguen consultar aspectes normatius de la llengua, sense treballar el curs complet.
El llibre s’ha dividit en dos parts complementàries, cada una de les quals consta de quatre unitats didàctiques. Aquestes unitats didàctiques estan dividides també en dos parts cada una. En les unitats es treballen els aspectes fonamentals de la llengua: text, morfosintaxi, ortografia, expressió oral i lèxic. En cada tema es pot alternar el treball de reflexió teòrica amb la pràctica. Així, al final de cada apartat de teoria en què es divideix el tema, es poden treballar les activitats pràctiques que hi haurà a les pàgines següents amb el mateix títol que la teoria. El llibre conté, a més a més, exemples de proves reals de la JQCV i per a l’obtenció del Graduat en Secundària per a Persones Adultes.

N˙m. de pÓgines: 288
ISBN: 8496187179
N˙m. EAN: 9788496187177

Els que han comprat aquest llibre s'han interessat per: