Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Verdú Muñoz, Irene

Verdú Muñoz, Irene

Irene Verdú Muñoz (Oliva, 1973). Llicenciada en Filosofia a la Universitat de València l’any 1996, l’any 2002 es va diplomar en Magisteri també a la Universitat de València, en l’especialitat d’educació infantil. Actualment treballa al Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva.

Fins ara, les obres que ha publicat són de literatura infantil. Diu «La literatura infantil m’ajuda a reconstruir el món a partir de la tendresa i de la capacitat innata de meravellar-se amb la transcendència de les coses senzilles. Gràcies a la literatura infantil he pogut gaudir de debò treballant en equip, ja que he tingut la sort de compartir faena i il•lusions amb gent magnífica i creativa».

L’any 2016 va guanyar el “IX Premio de poesia para niños El Príncipe Preguntón”, convocat per la Diputació de Granada, amb l’obra Un caso para el detective Saltaflores. En Edicions del Bullent ha publicat Poemes al jardí / Un jardín de poesías, El ratolí i les disfresses / El ratón y los disfraces i Tafaner i la lluna / Bubu y la luna juntament amb Joaquina Barba.

Obra en Edicions Bullent: