Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Santonja, Josep Lluís

Santonja, Josep Lluís

Josep Lluís Santonja (Alcoi, 1965) és doctor en Història per la Universitat d’Alacant i, actualment, director de l’Arxiu Municipal d’Alcoi i de la Xarxa de Biblioteques Municipals d’Alcoi. Ha publicat més d’una vintena de monografies de recerca cultural i històrica, i més d’un centenar d’articles de temàtica molt diversa. Els treballs més recents són Joan Valls i la recuperació literària a Alacant (2018), Tiempo de sombras: la represión en Alcoi desde la Guerra Civil a los años 70 (2017) i Un recorrido por el comercio histórico de Alcoy (2017), entre altres.
Pel que fa a la temàtica d’aquest llibre, l’estudi de la religiositat popular i l’evo-lució dels costums mortuoris foren la base de la seua tesi doctoral Església i societat en una vila valenciana (Alcoi: 1300-1845), i d’articles posteriors, com ara «Nàixer sense ascendència: expòsits en una ciutat industrial», en el volum Onomàstica romànica: antroponímia dels expòsits i etimologia toponímica, especialment de València (Acadèmia Valenciana de la Llengua, 2017).
Josep Lluís Santonja (Alcoi, 1965) és doctor en Història per la Universitat d’Alacant i, actualment, director de l’Arxiu Municipal d’Alcoi i de la Xarxa de Biblioteques Municipals d’Alcoi. Ha publicat més d’una vintena de monografies de recerca cultural i històrica, i més d’un centenar d’articles de temàtica molt diversa. Els treballs més recents són Joan Valls i la recuperació literària a Alacant (2018), Tiempo de sombras: la represión en Alcoi desde la Guerra Civil a los años 70 (2017) i Un recorrido por el comercio histórico de Alcoy (2017), entre altres.Pel que fa a la temàtica d’aquest llibre, l’estudi de la religiositat popular i l’evolució dels costums mortuoris foren la base de la seua tesi doctoral Església i societat en una vila valenciana (Alcoi: 1300-1845), i d’articles posteriors, com ara «Nàixer sense ascendència: expòsits en una ciutat industrial», en el volum Onomàstica romànica: antroponímia dels expòsits i etimologia toponímica, especialment de València (Acadèmia Valenciana de la Llengua, 2017).

Obra en Edicions Bullent: