Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Sukys, Dainius

Sukys, Dainius

Dainius Sukys (Dainius Šukys) va debutar com a escriptor el 2014 amb el llibre El pollastre engolit per la boira, mentre treballava com a dissenyador per a diversos mitjans.

L’artista ha estat pintant tota la seva vida; creant vinyetes animades divertides, personatges publicitaris, postals commemoratives i escrivint fulletons. A més, va crear l'escenografia d’una obra infantil basada en un conte de V.V. Landsbergis El conte de fades de les pomes al Teatre Naisiai. Durant els darrers cinc anys ha publicat un total de set llibres: El pollastre engolit per la boira, L’eriçó que estimava en secret, L’aigua reial, El nen més deliciós, El drac dels pancakes, Tres porcs, Spirabyr i Sour Milk i El turó del bou.
Col·labora amb la famosa escriptora lituana Selemonas Paltanavičius. Va il·lustrar el llibre dels seus fills Si no coneixeu el cuc de terra. Dainius Šukys també va il·lustrar una sèrie de llibres infantils de l’editorial francesa Borealia (cinc llibres sobre animals del nord): Petit Renne a peur de tout, Airelle et les champignons, Le Traineau de Petit Renne, Petit Renne et Petit Loup sur la trace du coupable i Petit Renne et l'ours qui ne dormit pas. Des del 2017, imparteix a les escoles el taller «Creem un conte de fades junts». L’autor és convidat sovint a reunir-se amb joves lectors a les biblioteques.
Els contes de Dainius Shukis són divertits i enginyosos, i estan plens d'elements del folklore tradicional. Les seues il·lustracions agraden tant a xiquets i xiquetes com a adults.

Els seus  llibres són populars no només a Lituània, sinó també a l’estranger. S'han traduït i publicat diversos llibres en letó, kazakh i rus, francés i ara, en català. 

https://dainiusartist.blogspot.com

Obra en Edicions Bullent: