Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Ribera Aragüete, Paulina

Ribera Aragüete, Paulina

Paulina Ribera és llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i doctora en Filologia per la Universitat de València. Igualment, és diplomada en Pedagogia terapèutica i en Audició i llenguatge.

                En una primera època la seua trajectòria professional es va centrar en la psicologia escolar i en la logopèdia. Després s'ha dedicat a la docència universitària com a professora titular de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, des de l'àrea de la Didàctica de la llengua i la literatura. Així, la formació inicial de mestres ha sigut la seua ocupació principal, que ha combinat amb altres tasques com ara la col·laboració en cursos de formació permanent de professorat.

                El seu interés investigador ha sigut en especial l’aprenentatge i l’ensenyament de l’escriptura en les edats corresponents a l’Educació Infantil i l’Educació Primària. Per això ha treballat en diversos projectes d’investigació i ha sigut membre d’alguns grups de recerca, entre ells GIEL (Grup d'Investigació en Ensenyament de Llengües), del qual  és membre fundadora. Rebé el premi Telémaco 2010 de la Universidad Complutense de Madrid en la modalitat de Llibres de caràcter divulgatiu.

Obra en Edicions Bullent: