Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Bertomeu

Bertomeu

Albert Ortega "Bertomeu" és un músic i cantautor Valencià que ha realitzat múltiples tasques de composició i enregistrament. Ha publicat els discos "I ara què?", "Cinc més" i "A dos de Val" (Disc Homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster respectivament), "A casa nostra", etc. ha participat activament en la banda de rock "Ampelt, en "Clau de lluna jazz" en el Llibre disc infantil i concert teatralitzat "El viatge de Marcel el marcià" i el  "El pirata pataxula en El tresor del monstre".
Ha col·laborat amb gent i grups com Noir, Vinoluan, Miquel Gil, Sva-ters, Senior i el Cor Brutal Al Tall, Manolo Miralles, Pau Alabajos, Batà, Ovidi Twins..El 2011 fou nominat als Premi Ovidi Montllor a la Millor cançó: "A la ciutat" del disc "I ara qué? i el 2014 amb "A casa nostra"; el 2013 amb 7 d'Estellés, fou finalista al Millor disc de cançó.

El poema de Vicent Andrés Estellés "Els amants", musicat per ell i inclòs al llibre-disc Estellés Infinit ha guanyat el Premi Miquel Martí i Pol, dins del Certamen Terra i Cultura.

Obra en Edicions Bullent: