Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Piera i Cardo, Emili

Piera i Cardo, Emili

Emili Piera Cardó (Sueca, la Ribera Baixa, 6 de gener de 1954) és un periodista (llicenciat per la Universitat Complutense de Madrid) especialitzat en temes d'agricultura i medi ambient i també guionista.

Ha fet humor en premsa, ràdio i televisió. Ha estat col·laborador i redactor a diversos diaris i revistes (entre les quals figuren l'AvuiEl País o El TempsDiari de Girona i La Vanguardia, com també a alguns mitjans de comunicació (TVE, on va ser redactor durant molts anys, o Ràdio Nacional d'Espanya. Autor de diversos documentals de llarga durada a Canal 9, TVE i l'antic canal Hispavisión.

Des de 1991 manté una columna diària a Levante-EMV sota diversos encapçalaments.[1] El seu títol actual és "Con gusto". Responsable de la secció de gastronomia de Cartelera Turia. Membre de l'equip tècnic de la Fira del Llibre de València i professor del Màster de Gestió Ambiental dirigit pel professor Tomas Carpi a la Universitat de València. Col·laborador de diverses universitats. Fundador amb Aureli Domènech del Festival Agroeròtic de l'Alcúdia.

És autor de les novel·les L'any de la invasióMort al Palau (en col·laboració amb Tonino Guitián) i El punyal d'Abraham (finalista dels Premis Octubre) i de La nostra cuina, i l'assaig Dietari de guerra. És un dels autors del llibre Nosaltres, exvalencians.

Obra en Edicions Bullent: