Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Burrera Comprimida

Burrera Comprimida

14,00 €

Sinopsis

Salvador Bolufer i Femenia, va nàixer a Pego, la Marina Alta, l'any 1953. De dilatada trajectòria dintre del món de la faràndula, ha realitzat nombroses creacions per espectacles teatrals, musicals i radiofòniques, entre les quals destaca l'originalitat dels programes que ha produït per a Ràdio Pego en dues etapes distintes (1985-89 i 1993-96), així com singulars elaboracions literàries i posades en escena de les ambaixades de Moros i Cristians a Pego els anys 1989 i 1997.
Amant impenitent de la sàtira poètica rimada en consonant, arriba sempre a les seues conclusions per la via de l'absurd mitjançant una rara composició química que ell mateix ha definit com a burrera.
Una selecció de poemes extrets de les obres abans esmentades ha estat comprimida i aglutinada en aquesta publicació batejada com a Burrera comprimida (burrera per part de pare i comprimida per part de mare).
Tomàs Llopis i Carles Mulet, professors i escriptors, en temps de lleure formen una satírica parella putativa de fet batejada amb el pseudònim de La Fam & Les Ganes de Menjar (La Fam per part de pare i Les Ganes de Menjar per part de mare) que ha col•laborat als periòdics El Poble de la Marina i Canfali. Ara mateix, la parella viu de renda.

  • Núm. de pàgines:  176
  • Núm. EAN:  9788489663404

Els que han comprat aquest llibre s'han interessat per