Cercador

Altres

. Burrera Comprimida+99
 

Autor/a: Bolufer i Femenia, Salvador
Il·lustració: L’Apòstata, Floriano

Salvador Bolufer i Femenia, va nàixer a Pego, la Marina Alta, l'any 1953. De dilatada trajectòria dintre del món de la faràndula, ha realitzat nombroses creacions per espectacles teatrals, musicals i radiofòniques, entre les quals destaca l'originalitat dels programes que ha produït per a Ràdio Pego en dues etapes distintes (1985-89 i 1993-96), així com singulars elaboracions literàries i posades en escena de les ambaixades de Moros i Cristians a Pego els anys 1989 i 1997.
Amant impenitent de la sàtira poètica rimada en consonant, arriba sempre a les seues conclusions per la via de l'absurd mitjançant una rara composició química que ell mateix ha definit com a burrera.
Una selecció de poemes extrets de les obres abans esmentades ha estat comprimida i aglutinada en aquesta publicació batejada com a Burrera comprimida (burrera per part de pare i comprimida per part de mare).
Tomàs Llopis i Carles Mulet, professors i escriptors, en temps de lleure formen una satírica parella putativa de fet batejada amb el pseudònim de La Fam & Les Ganes de Menjar (La Fam per part de pare i Les Ganes de Menjar per part de mare) que ha col•laborat als periòdics El Poble de la Marina i Canfali. Ara mateix, la parella viu de renda.

Núm. de pàgines: 176
ISBN: 8489663408
Núm. EAN: 9788489663404

Alguns llibres de l'autor/a:
Els que han comprat aquest llibre s'han interessat per: