Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Pellicer i Bataller, Joan

Pellicer i Bataller, Joan

(Bellreguard, 1947- Bellreguard, 2007) Llicenciat en medicina fou un erudit, pioner en el camp de l'etnobotànica: escriptor de diversos llibressobre el tema i divulgador de reconegut prestigi en televisió i altres mitjans, també va conrear la poesia i la cançó durant la seua època universitària.

Va guanyar el primer Premi Bernat Capó de Difusió de la Cultura Popular amb el Costumari botànic; va ser Premi d'Honor de la Cultura Popular de l'Ajuntament de Pedreguer; en 2006 va rebre el Premi Valldigna d'Investigació. A banda, també va rebre el Premi Cavanilles i el Jaume I de periodisme, de forma pòstuma.

Va publicar, entre altres: Herbes medicinals al País Valencià, Herbari breu de la Safor, Lluors de Gaia: paisatge flora i fauna de la Safor, Bellreguard, verd esguard, Castells de la Safor, De la Mariola a la mar: viatge pel riu Serpis, Ullals de vida: les zones humides al País Valencià i, en Edicions del Bullent Meravelles de Diània: camins, paratges i paisatges de les comarques centrals valencianes i Costumari botànic (3 volums).

Obra en Edicions Bullent: