Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Santolària Òrrios, Alícia

Santolària Òrrios, Alícia

Alícia Santolària és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de València i doctora en Didàctica de la Llengua i la Literatura per la mateixa universitat.

Té experiència docent en formació inicial del Grau d’Educació Infantil i Primària, en Educació Secundària i en la preparació dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Les seues principals línies d’investigació s’orienten cap a l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua escrita als inicis de l’escolarització. Participa en projectes d’innovació docent i en congressos i seminaris relacionats amb l’ensenyament de llengües, la formació inicial de mestres i la formació permanent del professorat. També col·labora amb altres grups de recerca d’altres universitats com l’Autònoma de Barcelona (http://www.aralescriptura.cat/).

Actualment és professora del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Facultat de Magisteri de la UVEG i membre del grup GIEL (Grup d'Investigació en Ensenyament de Llengües).

Obra en Edicions Bullent: