El diumenge de matí és un bon dia per anar a La Plaç a del llibre amb la família. 

La plaç a del llibre  és un esdeveniment cultural que ha estat organitzat conjuntament per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i el Gremi de Llibrers.

Hi haurà presentacions, conta-contes, venda de llibres i moltes altres activitats que es poden consultar aquí: http://www.placadelllibre.com/ i serà a la ciutat de València, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània  (c/ St. Ferran, 12).

I el diumenge 24 a les 12h, parlarem d'una formigueta moolt especial que rebolica tot el formiguer només nàixer. Es tracta de la presentació del llibre Quin enrenou al fomiguer, de Mercé Viana i dibuixos de Noèlia Conca, és una història molt divertida que recomanem per a lectors a partir de 8 anys.

Quin enrenou s'havia muntat al formiguer! Els crits se sentien d'ací i d'allà de les galeries. Aixó diu que era i no era una formigueta que havia nascut moooolt diferent a la resta. Sort que sa iaia, la reina mare, era una formiga súper sabuda i... ai! però si us estic contant el conte! Mireu, el millor serà que obriu les pàgines d'aquesta història tan especial per gaudir-la de debò.

Podrem parlar amb l'autora, Mercé Viana, la il·lustradora, Noèlia Conca, l'editora, Núria Sendra i el que ens parlarà del llibre serà el mestre Alfred Ramos.

Us esperem!
Voste rep aquest butlletí informatiu perquè la seua adreça de correu ha estat inclosa en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal propietat d'Edicions del Bullent. Les dades personals que existeixen en aquest fitxer estan protegides per la nostra Política de Seguretat i no seran compartides amb cap altra empresa. Vostè pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a Edicions del Bullent, C/ Taronja, 16 - 46210 Picanya Valencia, Telèfon: 961590883.
En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, l'informem que aquesta adreça de correu electrònic podrà ser utilitzada per a l'enviament d'informació comercial d'Edicions del Bullent. Si no desitja rebre informació a través d'aquest mitjà, li preguem ens ho comunique per carta a l'adreça anterior, al telèfon 961590883 o a l'adreça de correu electrònic info@bullent.net.