Cercador

Pla lector

Pla lector Primària

 

Cristina Serrano, Isabel Fuertes i Mario Viché han elaborat un nou pla lector per al curs a mode de suggerència als centres educatius. Posen l'èmfasi en la lectura com una activitat d’oci, satisfactòria i lúdica. Es proposen proporcionar a l’alumnat un llibre, la lectura del qual li servisca per a valorar, créixer, sentir i, en definitiva, l'ajude a expressar i regular les seues emocions i sentiments; al mateix temps que desperte la seua imaginació, creativitat, originalitat, fantasia i pensament crític.


Per això han col·locat els llibres en una prestatgeria emocional. I també proposen fer lectures dialògiques de fragments de determinats llibres.


El Pla que presentem constitueix una orientació per als educadors, pares i professors a fi de dotar-los d’unes eines d’interpretació i coherència a l’hora de recomanar lectures per als seus fills i alumnes.


El posem a la disposició de tothom en aquesta pàgina en diversos formats, per tal de facilitar al màxim l'ús que se n'haja de fer.


En PDF en aquest enllaç


En Word en aquest enllaç
Ens agradaria molt rebre la vostra opinió: Si us ha servit o no, què millorarieu, quin resultat heu obtingut en el vostre pla lector... O, fins i tot, si voleu que difonem alguna activitat que us ha sortit especialment bé. Aquesta és la nostra pàgina de contacte: http://www.bullent.net/contacte/